ASIAKKAAT

Asiakkaani edustavat eri alojen ammattilaisia.

TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 10 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien tuottavuutta, toiminnallisia ratkaisuja ja energia- ja ekotehokkuutta.

Parantaa leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuutta osallistumalla standardisointiin sekä kouluttamalla ja sertifioimalla alan asiantuntijoita.
On luonut koulutusjärjestelmän, koulutusaineiston ja pätevyyden sertifioinnin sekä tähtää kansainväliseen toimintaan.Saavuttaa tavoitteensa toimimalla näkyvästi kansainvälisessä leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuuden kehityksessä, kehittämällä alan kiistattomaan parhaimmistoon kuuluvan koulutusmateriaalin sekä hankkimalla pitkäaikaiset ja tehokkaat yhteistyökumppanit.

Haveno on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritys.
Erikoisalaamme ovat kaupunkipuiden istutus- ja suojaustuotteet sekä valurautaiset aidat ja katupollarit.Tuotteiden myynnin lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä tuotesuunnittelu- ja asennuspalveluita. Meiltä saat henkilökohtaista asiakaspalvelua Espoon toimipisteessämme sekä työmailla ympäri Suomea.

Benders Finland Oy täyttää 15 vuotta.
Bendersin tavoite on olla vahva ruotsalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi kilpailukykyisiä ja korkealaatuisia tuotteita ja palveluja rakennus- ja maarakennusaloille.


Loistavat messut saavat jatkoa 27.-28.5.2016 Karjaan Urheilupuistossa.

Liike, jossa laaja valikoima vaatteita Sinulle, aikuinen nainen, joka arvostat laatua ja yksilöllistä palvelua. Edustamamme vaatteet ovat korkealaatuisia ja ajattoman muodikkaita.
Käy Facebook-sivuillamme - ajankohtaista muotia

Hårsmedjan - Hiuspaja
Karjaalla toimiva monitaitoinen hius-, meikki- ja kauneusstudio.

Positiiviset kokemukset elinympäristöstämme lisäävät sen viihtyisyyttä ja arvostusta. Vitreo perustettiin vuonna 2004 tätä tehtävää varten; parantamaan ympäristön visuaalisuutta, toiminnallisuutta ja käytettävyyttä.
Vitreo toimii yhteistyössä useiden kalustevalmistajien kanssa. Ruotsalainen Nola Industrier AB tunnetaan alallaan skandinaavisen design ajattelun edelläkävijänä 60-luvulta saakka. Saksalainen Benkert valmistaa kovan käyttöympäristön kalusteita ruostumattomasta teräksestä. Itävaltalainen Miramondo on erikoistunut laminaattituotteisiin ja edullisempiin kiinteistöjen kalusteisiin. Uusimpana tuoteryhmänä ovat leikki- ja liikuntapuistojen out-sider malliston tuotteet.

EG-Trading Oy on vuonna 1989 perustettu viheralan tuotteiden maahantuontiliike. Toimimme Vihdin Nummelassa. Olemme erikoistuneet luonnonmukaiseen ympäristö- ja viherrakentamiseen. Tarjoamme ratkaisuja eroosion hallintaan, uusille kasvatusalueille, maantuentaan, maa- ja vesirakentamiseen, tierakentamiseen ja viherkatoille. Uututena myös lasten leikkialueet!

Viherympäristöliitto ja METO järjestivät yhdessä METSÄ- JA VIHERPÄIVÄT KUOPIOSSA 11.-12.6.2014.
CAM - Create IT vastaa esite- ja luentojulkaisun suunnittelusta ja taitosta sekä yleisjärjestelyistä.

Jo neljättä kertaa järjestettävä viher- ja virkistysalueiden ammattimessutapahtuma Greentec 2015 esittelee aiempaa monipuolisemmin viheralueiden rakentamiseen, saneeraukseen ja hoitoon liittyvät uudet ratkaisut sekä tuotteet ja palvelut. Greentec-messujen näytteilleasettajaosastot sekä ajankohtaiset tietoiskut ja seminaarit tarjoavat alan ammattilaisille ideoita viihtyisään ja yleistä hyvinvointia tukevaan viherrakentamiseen. Greentec 2015 on osana suurempaa kokonaisuutta SGGF 18.-19.3.2015

Ammattilaiselta videot ja nettiklipit.


CAM - Create IT mukana ja saat tarjouksen, josta et voi kieltäytyä!

T.S Performancewww.tsperformance.fi
T.Siltanen tarjoaa laadukkaita personal trainer -palveluita, fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin kokonaisuuksia, valmennusta, ravintoneuvontaa.

Taimistoviljelijät-Plantskoleodlarna ry on suomalaisten taimitarhojen yhteistyöjärjestö.


Marketanpuisto on Suomen suurin piha- ja puistorakentamisen näyttelyalue.
Katso sivut, tutustu ja käy paikan päällä. 


Urban Natural Oy toimialue on urbaaniympäristö.


Viherympäristöliitto ry on viheralan valtakunnallinen keskusjärjestö.


Vuoden 2015 viheralan suurtapahtuma oli hotelli Rosendahlissa Tampereella 10.-11.2.2015.
CAM-Create IT suunnitteli ja toteutti ulkoasun, järjestelyt ja markkinoinnin. Näyttely oli suurempi kuin koskaan. CAM - Create IT hoiti Viherteknikka 2015 -osastymyynnin sekä yhteydenpidon näytteilleasettajiin. Näyttely myytiin loppu ennätysajassa ja näyttely oli suurempi kuin koskaan Rosendahlissa. Hoidimme myös Viherpäivä 2015 -yleisjärjestelyt.


Tapahtuman pääsponsori oli vuonna 2015 Hyvinkään Tieluiska Oy.

Vihertekniikka-osastot loppuunmyyty. Ks. osastokartta (pdf)


Viherpäivät ja Vihertekniikka 2014

Viherpäivät ja Vihertekniikka
muodostavat viheralan ykköstapahtuman, joka vuonna 2014 järjestetään 35. kertaa.

CAM-Create IT suunnitteli ja toteutti ulkoasun, järjestelyt ja markkinoinnin. CAM - Create IT hoiti Viherteknikka 2014 -osastymyynnin sekä yhteydenpidon näytteilleasettajiin. Näyttely myytiin loppu ennätysajassa ja näyttely oli suurempi kuin koskaan Rosendahlissa. Hoidimme myös Viherpäivä 2014-yleisjärjestelyt.

Scandic Rosendahl Tampereella täyttyi viheralan ammattilaisista 11.-12.2.2014.


Kaupunginpuutarhurien Seura ry on aatteellinen yhdistys, joka perustettiin vuonna 1935. Yhdistyksen tehtävänä on jäsenistön yhteydenpito ja edunvalvonta. Yhdistyksen tavoitteena on vihreän elinympäristön ja suomalaisen maisema- ja puutarhakulttuurin edistäminen sekä alan arvostuksen kohottaminen. Yhdistys järjestää koulutustilaisuuksia, tapaamisia ja opintomatkoja sekä osallistuu aktiivisesti alan kehitys- ja tutkimustoimintaan.

Puutarhaliitto ry - puutarha-alan keskusjärjestö, www.puutarhaliitto.ry - kerää yksityisiä ja julkisia kohteita. Koordinoin julkisia kohteita sivustolle. Tutustu sivuihin  www.avoimetpuutarhat.fi ja osallistu teemapäivään 4.8.2013! 

Karjaan Pyörakeskus on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1952.
Liikkeen omistaja on Sture Walls. Tämä urheilutarvikeliike 
sijaitsee Karjaan keskustassa. Liikkeen tuotteisiin kuuluvat 
kaikki urheilutarvikkeet ja pyörätarvikkeet.


Yhteistyö muodostuu tuotteiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Hongiston Taimisto Oy kasvattaa ja myy mm. kotimaisia katajia, syreeniä ja ruusuja. 

Pro Park Palvelut Oy on erikoistunut lähi- ja liikuntapaikkoihin, tekee viheraluiden ylläpidettävyysarvioita ja järjestää koulutuksia.