Suoramarkkinointi

Suoramarkkinointi on mitä tahansa markkinointiviestintää minkä tahansa median kautta, joka tavoittaa ihmiset suoraan, tai jonka kautta ihmiset voivat vastata suoraan.

Autamme suoramarkkinoinnissa käyttämällä Emailer-ohjelmaa:

  • Sähköinen markkinointi on kaikenkokoisten yritysten viestintäratkaisu asiakassuhteiden ylläpitoon, uusasiakashankintaan, myyntiin, markkinointiin, tiedottamiseen ja muuhun ratkaisuun.

Emailer - HTML-viestit

  • Käytössämme oleva Emailer-ohjelma on nopea - tavoittaa heti asiakkaan, kohdennettu - tavoittaa oikean kohderyhmän, seurattava - vastaanottajan toiminta tilastoituu, tuloksellinen ja ympäristöystävällinen - ja se lähetetään suoraan asiakkaan sähköpostiin. Ohjelma on monen tunnetun yrityksen käytössä ja sähköisen suoramarkkinoinnin ehdoton ykkönen.
  • Sähköisellä suoramarkkinointiohjelmallamme tavoitat kätevästi olemassa olevalla rekisterillä asiakkaasi ja voit lähettää uutiskirjeet, tapahtumatiedot ja -kutsut, media- ja lehdistötiedotteet, sisäiset viestit jne aina tarpeen tullen.
  • Ohjelma on visuaalinen sisältäen värillisiä kuvia ja myyviä tekstejä. Teksteihin lisätään tärkeitä linkkejä. Jokainen klikkaus näkyy tilastoissa.
  • Monella suurella yrityksellä on tämä ohjelma käytössä (VR, MTV, Sub, Radio Nova, Aalto-yliopisto, Talentum, Finnkino, StoraEnso etc)